More than 35 years of experience in finding business partners

 

Larive

Your partner in emerging markets

More than 35 years of experience in finding business partners

 

Larive

Your partner in emerging markets

More than 35 years of experience in finding business partners

 

Larive

Your partner in emerging markets

BakeryTechChina ziet brood in Chinese markt

De Bakery China beurs in Shanghai trok op de eerste beursdag al 100.000 bezoekers. Het recent samengestelde Nederlandse consortium BakeryTechChina was er bij en het Magazine Consudel deed verslag.

  • De Bakery China beurs in Shanghai telde ruim tweeduizend exposanten en trok op de eerste beursdag al 100.000 bezoekers
    De Bakery China beurs in Shanghai telde ruim tweeduizend exposanten en trok op de eerste beursdag al 100.000 bezoekers

BakeryTechChina

BakeryTechChina bestaat uit Nederlandse bedrijven uit de industriële bakkerijsector op het gebied van continue mixers, deegopmaak, droogtechnologie, ovenbouw en koeling. De partijen bieden een totaaloplossing voor de industriële Chinese bakkers. De bedrijven Rademaker, Dijko, Koma, Ventilex, Sobatech Services en Larive International maken onderdeel uit van het consortium.

Bakery China fair

De medio mei plaatsgevonden Bakery China beurs in Shanghai telde ruim tweeduizend exposanten en trok op de eerste beursdag al 100.000 bezoekers. Het snelgroeiende evenement illustreert de opkomst en groeiende consumptie van brood en banket in Azië en in het bijzonder China. De gemiddelde Chinees consumeerde in 2010 nog maar twee kilo aan koekjes, brood, banket en andere bakkerijproducten. De verwachting is dat dit binnen de komende drie jaar gaat stijgen naar negen kilo. Dat is in verhouding met Nederland nog niet zoveel, maar de vermenigvuldiging met één miljard inwoners levert wel imposante volumes op waar de rek nog lang niet uit is.  (bron: Consudel Magazine Juni)

 "Medio mei keerde ik terug van de bakkerijbeurs in China; een evenement dat in nog geen tien jaar uit is gegroeid tot een van de grootste bakkerijbeurzen ter wereld. Die ontwikkeling illustreert de kansen die de Chinese bakkerijsector biedt voor het Nederlandse bedrijfsleven." Niels Verlinden, Project Manager van BakeryTechChina

Lees ook het RVO artikel: Nederlandse oplossingen voor de Chinese bakkerij sector.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels Verlinden via het telefoonnummer 030 6933221.